torstai 29. syyskuuta 2011

ARVONTA 6.10.2011 klo 21 asti

Te,
ootte mainio syy järjestää arpajaiset!
Ihanaa, että ootte olemassa, 
eikä tarvii täällä ihan itestään höpistä.


Palkintona (kuvassa yläpuolella):
Metallinen tarjotin/tarjoilualusta tai miksi tuota nyt haluaakaan kutsua.. (halkaisija 23cm)
Marimekon lautasliinat sekä metalliset WC- ja Sauna-kyltit

Tässäpä ohjeet:
- yhden arvan saat kommentilla 
(..ohjeet kommentointiin hieman alempana),
- kaksi arpaa saat kommentilla sekä sillä, että olet lukija 
(myös arvonnan aikana lukijaksi kirjautuneet saavat toisen arvan)
- kolme arpaa saat kommentilla, lukijana olemisella sekä linkittämällä arvonnan omaan blogiisi.
Mainitkaa pliis kommentissanne monellako arvalla olette mukana, ja anonyymit laittakaa s-postiosote mukaan.

Kommentissanne voisitte vastata seuraaviin kysymyksiin:
Moneltako tänään heräsit?
Mitä söit viimeksi?
Mitä aiot tänään tehdä? (kerro yksi asia)

Hieman hupsuja kysymyksiä kenties, 
mutta monesti pienet ja arkiset kysymykset kertovat ihmisestä paljonkin :)

Mä vastaan kans..
Mä heräsin tänään klo 8.30
Söin äsken sitä eilen leivottua ruisleipää voilla ja juustolla.
Tänään aion soittaa nuohoojalle.



Onnea teille kaikille arvontaan!!
Arvonnan suoritan blogin yksi kuukautis-syntymäpäivänä eli 6.10.2011 klo 21. 
Viikon verran on siis aikaa osallistua!


-Riikka-

43 kommenttia:

  1. Heräsin kasilta, paistoin pari kananmunaleipää, join kaakaota ja lähden nyt kouluun. Kiva arvonta ja kivat palkinnot. Kahdella mukana.

    VastaaPoista
  2. Täytyy kai yrittää onnea tässä. :-)

    Meillä maha herätti pitkin yötä, mutta virallisesti kahdeksalta piti sitten nousta aamupalan tekoon. Aamupala oli viimeisin ateria, joka sisälsi luonnonjogurttia ja mansikkakeittoa, omenamehua ja mummolasta tuodun omenan. (Kotipihan omenat ovat niitä parhaita!)
    Tänään on tarkoituksena ottaa ihan rennosti, eikä tehdä mitään tähdellistä. Tyttöni kanssa ajattelin askarrella isille jotain kivaa.

    Olen kolmella arvalla mukana!

    VastaaPoista
  3. Heräsin herättämään Iskän klo 04:00 ja jatkoin uniani, ihan oikeasti heräsin 06:45.
    Noin tunti sitten söin kaksi palaa Realia voilla ryyditettynä ja SUUREN mukillisen maitokahvia...yhdistetyksi aamupalaksi ja lounaaksi.
    Olen jo pyörittänyt pyykkikoneen ja tiskikoneen, sekä virkannut pari sisal-naruista minikoria juuri nypertämilleni syttyruusuille alustaksi ja suunnitelmissa päivän myötä on tehdä ruoka + muffinsseja, sekä etsiä tikkuaskien somisteeksi sopivia kuvia netistä...nämä askarruspaskarrus-jutut on siis joululahjoiksi menossa.

    Arvonnassa mukana kahdella arvalla.

    VastaaPoista
  4. Tätä blogiahan täytyykin alkaa seuraamaan kun mainoksen näin :P eli 2 arpalipuketta tänne kiitos :D Liityin lukijaksi ja tässä sulle kommenttia :) heräsin 6.30, söin äsken mandariinia tai vastaavaa :D ja teen töitä ja sitten kotiin kattomaan maajussille morsian! :D

    VastaaPoista
  5. Ihana palkinto!! Siinä ne nyt vihdoin ois, ne kyltit mitkä meiltä vielä puuttuu ;)

    Heräsin vaille yhdeksän ja en ole tänään vielä syönyt mitään, kahvia olen kyllä ryystänyt jo monta mukillista.
    Ihan perus kotitöitä tälle päivälle ohjelmassa ja Maajussille morsian pitää ehdottomasti muistaa katsoa ;D

    Kolmella arvalla mukana!

    VastaaPoista
  6. Pikkuset kätöset taputtelivat mut hereille ku kello näytti 06.36! (=ihan liian aikaisin siis!!!!) Just kumosin mukillisen kahvia ja puolikkaan munkin suuhuni työpaikalla. ;P Tänään menen hakemaan äitini sairaalasta kotiin. =D
    Osallistun kolmella...

    VastaaPoista
  7. Heräsin kahdeksan maissa kun olen vielä sairaslomalla, muuten herään yleensä ennen seiskaa.
    Söin äsken muroja jugurtin kera.
    Olen ollut koko päivän blogeissa pyörimässä ja opetellut samalla uuden rullahiiren käyttöä. Loppupäivästä siivoilen ja ehkä vähän askartelen.
    En yleensä osallistu arvontoihin (ei arpaonnea ollut koskaan missään) mutta on niin kivat palkinnot että osallistun nyt kahdella, kiitos.

    VastaaPoista
  8. Mulla räikäs herätyskello 06.40,valitettavan aikaisin siis,tyttö meni kasiin kouluun ja pakko saada iso tuopillinen kahvia ennen neidin herättämista ja aamusutinoita=D Karjalanpiirakan tuossa äsken mussutin kahvin kera ja illalla aion nauttia putipuhtaasta kodista sohvalla löhöillen ja tölkillisen siideriä naukkaillen,mä oon nimittäin siivonnu ihan koko päivän,joku ihme energiapuhuri päällä ja se täytyy hyödyntää=D
    Linkitetty on joten kolmella arvalla ihanaa palkintoa tavoittelemaan...

    VastaaPoista
  9. Minä osallistun kolmella!
    Hmm.. heräsin seiskalta, kuten joka aamu, vedin kupin kahvi naamariin, kävin bloggerissa ja painuin töehin.
    Just äsken heräsin "päikkäreiltä", puoli 9ltä!! :))

    VastaaPoista
  10. Yhdellä arvalla koetan onneani :) Minä heräsin tänään 7:ltä.Söin paahtoleipää ja tänään aion menna (pääsen vihdoinkin) piiiitkästä aikaa shoppailemaan! Ihanaa :)

    VastaaPoista
  11. Kahdella arvalla ollaan mukana. Ja oli kiva löytää blogisi Maanvaivan kautta.

    VastaaPoista
  12. Heräsin kahdeksalta virkeänä ja aamupalaksi nautiskelin kaurapuuroa ja kahvia :) Tänään aion nauttia kauniista syyssäästä lenkkeillen ja katsella illalla jonkin hyvän elokuvan yhdessä perheen kanssa :)

    Niin, ja kahdella arvalla olen mukana :)

    VastaaPoista
  13. Kahdella arvalla mukana, niin olis tarpeeseen noi kyltit.... ja muutenkin aivan ihanat arvontavoitot, kokeillaan siis onnea :)
    No heräsin noin 8.30 (oon sl:lla), söin viimeksi naapurin kanssa kahvitellessa voileivän ja leipomaani omenapiirakkaa vaniljajäätelön kera. Tänään olen ajatellut tehdä vielä kaalikääryleitä, saa nähdä tuleeko niitä tehtyä:)

    VastaaPoista
  14. Iliman muuta osallistun :D Kahella (2) arvalla mukana :)

    Heräsin yheksältä(tämäki sl:lla), söin äsken herkullisen sämpylän kahavin kera, aion nauttia illemmalla sohovalla takkatulen loimusta sisustuslehtien kera oottaen Innon viikon viimistä (paljastus)jaksoa :)

    VastaaPoista
  15. Minähän osallistu ihan kolmella arvalla, kun nyt jäin vierailulle pitemmäksi aikaa, pistähän kahvit tulelle :D No, ehkä joskus toisella kertaa...
    Mutta vastauksia: Heräsin klo 6.25, viimeksi söin omena-kaurapaistosta valkkarilasillisen kera ja aion vielä katsoa nyt kohta alkavan leffan tv:stä oman kullan kainalossa.

    VastaaPoista
  16. Osallistun kolmella arvalla.
    Heräsin 6.30, kuten joka arkiaamu. Viimeksi söin suklaata =) ja aion vielä lueskella muutamat blogipäivitykset ennen nukkumaan menoa.

    VastaaPoista
  17. Kolmella arvalla mukaan :)
    Minähän heräsin tänään vasta vähän ennen 12 ja syön tässä parhaillaan aamupalaa, eli suklaalevyä (hyi minua). Loppu päivän vaan virkkaan, virkkaan, virkkaan. Ei tämä työttömän elämä niin kurjaa ole, kuin toiset väittää :D

    VastaaPoista
  18. kahdella mukana.
    heräsin tuossa puol kahdentoista aikaan.
    aamupalaksi keitin kahvit ja söin palan omenapiirakkaa nam.
    haravoimaan olis tarkoitus mennä.

    VastaaPoista
  19. Hei! Yhdellä arvalla mukaan :) Heräsin tänään klo 7.20, söin aamupalaksi luonnonjogurttia hunajalla ja tänään on tulossa suur-pyykkipäivä! Raikasta syksyn jatkoa :)

    VastaaPoista
  20. Herätys potki meikäläisen ylös tänään kasilta, joka oli meikäläiselle melko aikasta. Tein pikaisesti äidin lähettämistä suppiksista keiton ja naatiskelin sitä ihan kunnon pullaranskiksen kera :) Kello on jo sen verta, että kohta suuntaan pehkuihin, mutta sitä ennen vielä muutama tallennus katsottavana. Mukana arvonnassa kolmen arvan voimin.

    VastaaPoista
  21. Moikkamoi! Kahdella arvalla mukaan! :)

    Heräsin joskus 9.30. Söin iltakahvin kera tänään leivottua porkkanakakkua ja kohta aijon käydä suihkussa ja mennä nukkumaan. Vauvakin pitää ehkä syöttää :)

    VastaaPoista
  22. Yhdellä arvalla mukana!
    Heräsin 6:45, söin pienen kakkupalan ja tän illan vietän töissä.

    VastaaPoista
  23. Kolmella mukana, liityin lukijaksi tähän juuri löytämääni hienoon blogiin ja linkitin Hääräämöön, jossa kanssa arvonta meneillään. Tänään heräsin puoli kasin maissa, tulin töihin vähän myöhemmin. Söin äsken lounaaksi kanakeittoa. Tänään aion mennä salille sekä ystävälle kylään.

    VastaaPoista
  24. Heippa, löysin blogisi minun blogini tilastoja kurkkimalla, onneksi satuin paikalle! :)) hihii, mun on pakko varastaa noi sun kaksi ekaa lausetta, koska
    mäkin heräsin tänään 8.30
    minäkin söin EILEN leivottua omaa ruisleipää voilla ja juustolla
    tänään harrastan koti zumbaa :DD

    Kolmella mukaan !:)

    VastaaPoista
  25. Ensimmäistä kertaa piipahdin ja heti pääsi arvontaan osallistumaan :) Heräsin 7.50. Viimeksi söin suppilovahvero-pekonikastiketta perunoiden ja salaatin kera. Tänä iltana aion vielä viimeistellä virkatun pupun, joka on tarkoitus antaa sukuumme tulevalle vauvalle.

    Mukana kahdella arvalla.

    VastaaPoista
  26. Tänään oli aamu jolloin sai herätä ihan omaan tahtiin ja nukkua niin pitkään kuin halutti, mutta silti uni loppui jo seitsemän jälkeen. Aamiainen ei vielä ole maistunut, vasta mennyt kaksi kupillista kahvia, mutta seuraavaksi voisi kyllä syödä pari paahtoleipäleipäsiivua. Tänään yritän olla ulkona edes jonkinaikaa, luultavasti haravan varressa...
    Ihanassa arvonnassa kahdella mukana.

    VastaaPoista
  27. Heräsin tavalliseen tapaan kuudelta, pikainen aamiainen; kahvia ja jogurtti, ja fillarilla liikkeelle. Tänään ei ole suunnitelmissa mitään kummempaa, puita voisi pilkkoa talven varalle jos jokin ihmeellinen energiapuuska sattuu iskemään.

    VastaaPoista
  28. Heräsin tavalliseen tapaan kuudelta, pikainen aamiainen; kahvia ja jogurtti, ja fillarilla liikkeelle. Tänään ei ole suunnitelmissa mitään kummempaa, puita voisi pilkkoa talven varalle jos jokin ihmeellinen energiapuuska sattuu iskemään.

    VastaaPoista
  29. Hei! Heräsin tänään klo 7.00. Pidän tänään lomapäivän, koska meillä kävi remonttimies puuhailemassa muutaman tunnin ajan. Tänään tiedossa vielä kaupunkireissu; korjuulla olleen auton haku sekä mahdollisesti käyn ostamassa kanervia kuistille. Viimeksi olen syönyt Pandan täytelakuja :). Mukana arvonnassa olen kahdella arvalla! Hyvää syksyn jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  30. Kahdella mukana. Vietän vapaapäivää ja heräsin vasta yhdeksän jälkeen, söin ruisleipää ja tänään aioin vielä käydä lenkillä.

    VastaaPoista
  31. Ihana arvonta, ottaisin yhden arvan kiitos! Tänään heräsin kello 6.35, viimeksi söin tummaa suklaata ja illalla aion vielä joogata ja treenata lavatansseja.

    VastaaPoista
  32. Heippa! Ihana blogi, kiva kun löytyi, liityin lukijaksi! Mukana kahdella arvalla!

    VastaaPoista
  33. Ihana uusi blogilöytö :) Liityin lukijaksi, joten kahdella arvalla liikkeellä :)

    VastaaPoista
  34. Ihana blogi!
    Yhdellä arvalla mukana.
    Kelloradio alkoi mölyämään 7.15, söin iltapalaksi terveellisen Pirkka juustohampurilaisen.
    Nyt aion jatkaa blogistaniassa surffailua ja kutoa pipoani :-)

    VastaaPoista
  35. Tytär herätti klo 5.50
    Voileivän
    Viettää sadepäivää lasten kanssa sisällä

    VastaaPoista
  36. Heräsin normipäivän tapaan varttia vaille 8, kahdeksaksi kouluun, ei siinä mitään ehtinyt syömään. Nyt tauko välissä, kotona haukkaamassa välipalana äitien tekemään pizzaa ja sitten takaisin... illalla varmaan harkkoihin.

    VastaaPoista
  37. 2 arvalla mukana.Heräsin kuudelta ja söin jogurtin, kahvia ja voileivän.Kinkkukiusaus on uunissa ja vietän sateista vp surffaillen netissä

    VastaaPoista
  38. heräsin puoli yhdeltätoista koska tulin yötöistä ja viimeksi join kahvit. Tänään aion vielä tehdä ruokaa ja katsoa telkkaria. Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  39. Yhdellä arvalla osallistun! Ihana palkinto, kävis kuin nenä päähän meidän uuteen kotiimme.

    -heräsin ikävä kyllä jo 7:50, olisin mielelläni nukkunut pitempään.. vai lasketaanko aamuheräämiseksi jo se kun kuudelta könysin pallomahani kanssa vessaan..? ;)
    - jauhelihakastike ja potut tekivät juuri äsken hyvin kauppansa
    - aion viedä tyttären illalla kerhoon ja käydä raksalla katsomassa meidän uusia lattioita! <3<3

    tosimummo@wippies.fi

    VastaaPoista
  40. Heräsin seitsemältä, viimeksi söin kanapastaa ja illalla käyn vielä harjoituksissa. Kahdella mukaan.

    VastaaPoista
  41. Heräsin noin puoli seitsemän, viimeksi söin omenan ja aion käydä vielä iltalenkillä koiran kanssa. Kahdella arvalla mukaan. Ihana palkinto!

    VastaaPoista
  42. Heräsin seitsemältä ja viimeksi söin iltapalaksi leipää ja jogurttia. Tänään en enää tee muuta kuin katson telkkaria ja menen nukkumaan.

    VastaaPoista
  43. ai niin ja kahdella arvalla mukaan

    VastaaPoista

Ilahdun viestistäsi kovasti!