keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Sataa sataa ropisee

Sade ropisee peltikattoon, se on ihana ääni.
Jotenkin tosi rauhottava ja turvallinen ääni.
Tulee lapsuus mieleen.
Mun huone oli meidän rintamamiestalon yläkerrassa. 
Siellä katto oli niin lähellä ja ääni kuului ihanan selvästi,
mä tykkäsin kuunnella sadetta,
ropinaan oli mukava nukahtaa.
Sieltä lapsuudesta kai nämä tänäkin päivän heräävät tunteet nousee.Nyt vedän villasukat jalkaan ja keitän kaakaota.
Sytytän kynttilöitä, kömmin sohvalle tähti-viltin alle.
Otan käteeni Maalais unelma - lehden.
Ja NAUTIN!

Nauttikaa tekin siitä mitä ikinä teettekin!

-Riikka-

5 kommenttia:

 1. Hellurei, ja kiva kun kävit visiitillä Pilvenhattaralla, niin löysin tieni tänne! :) Onnittelut vaan tuoreelle blogille, ja ennenkaikkea onnea tuosta mielettömästä talo-unelmastanne! Teiltä löytyy just kaikki, mistä itsekkin haaveilen...oih, puuhellat ja lautalattiat <3 Hienoja tuunausjuttujakin täällä mm. tuo apupöytä keittiöön :) Täytyy tulla toistenkin kyläilemään!

  Ihanaa syksyä :)

  VastaaPoista
 2. Sateenropina peltikattoon on minunkin mielestäni yks maailman kauneimpia ääniä kunhan siihen ei sisälly ukkosta jota suorastaan inhoan=D Nautitaan tosiaankin tästä syksystä!

  VastaaPoista
 3. Iida Emilia:
  Juu kyllä me tätä unelmaa aika pitkään jouduttiin etsimään ennen kuin tämä kohdalle osui. Pari taloa ennen tätä oli jo viittä vaille meidän, mutta tuli mutkia matkaan. Toisesta löytyi iso kosteusvahinko ja toisen kaupan tiellä oli vanha asuntomme. Mutta sitten kun oli sen aika niin asiat sujui tosi hienosti. Tän oli tarkotus tapahtua.

  Onnea teille puisen talovanhuksen etsintään, kyllä se sieltä sitten vastaan tulee. Sitten kun SEN on aika löytää teidät:)

  Kirsi: Minäkään en halua liittää ropinaan ukkosta. Minut on erittäin hyvin pienenä opetettu sitä nimittäin pelkäämään:) Sydän hyppää kurkkuun jokaisesta välähdyksstä ja jyrähdyksestä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos tsempeistä talon etsimiseen! Itseasiassa emme ole vielä edes kovasti taloja katselleet, koska en ole saanut miestäni vielä ihan vakuuttuneeksi koko talohankkeesta. Muutamaan talo esittelyyn olen jopa miehen saanut raahattua! Mutta kyllä mä siitä kovasti jaksan unelmoida, ja tiedän että jonain päivänä sen vielä saankin ;)

  VastaaPoista
 5. Iida Emilia: Unelmia pitää olla ja niihin pitää uskoa, niin sillon ne voi toteutua:)

  VastaaPoista

Ilahdun viestistäsi kovasti!